WIMPEREXTENSIONS

 

De kunst van wimperextensions

Het aanbrengen van wimperextensions is voor ons een een kunst. Rekening houdend met je wensen, gezichtsvorm, oogvorm, stijl en natuurlijke wimpers wordt een unieke op maat gemaakte wimperextensions set gecreëerd. Dit is mogelijk door de variatie in dikte, lengte en krul van onze hoogwaardige collectie wimperextensions en doordat we up to date zijn met de meest geavanceerde technieken. De extensions worden  zorgvuldig aangebracht op de natuurlijke wimpers om het uiterlijk van dikkere en vollere wimpers te creëren. De natuurlijke wimpers worden zorgvuldig geselecteerd en vervolgens individueel geïsoleerd, zodat een verlenging kan worden aangebracht. Deze plaatsingstechniek zorgt ervoor dat de groei van de natuurlijke wimpers niet geremd word en daardoor wimpers gezond en onbeschadigd blijven.

Wimperextensions op maat

Dankzij Danielle’s kennis en vaardigheden plaatst zij de wimperextensions op een manier dat deze de wimpers niet beschadigen. De conditie van de wimpers kan zelfs verbeteren in de tijd dat wimperextensions worden gedragen. Het verwijderen van mascara aan het eind van de dag beschadigt vaak de natuurlijke wimpers en kan leiden tot kale plekken in de wimperlijn. Het dragen van wimperextensions zorgt ervoor dat er weinig tot geen contact meer is met de natuurlijke wimpers waardoor de wimpers rustig door kunnen groeien.

Houd er rekening mee dat de resultaten altijd verschillen van klant tot klant. De plaatsing van wimperextensions vereist een  “platform” van natuurlijke wimpers om op te werken. Het is belangrijk om realistisch te zijn over het resultaat. Echter dankzij gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste producten is het mogelijk om zelfs ogen met de schaarste wimpers te voorzien van verbazingwekkende set wimperextensions.

Volume wimperextensions

Wij zijn gespecialiseerd in “Volume wimpers”, een bijzonder specialisme waarbij met de hand waaiertjes worden gemaakt om zo een voller effect te krijgen. Het is de allernieuwste, mooiste en beste techniek op het gebied van wimperextensions.  Hierbij worden meerdere ultradunne individuele extensions op 1 natuurlijk haartje geplaatst wat inhoudt dat je NOG meer volume kunt creëren. Deze wimperextensions zijn nagenoeg gewichtloos, super zacht en geven hierdoor een geweldig draagcomfort én natuurlijk vooral een egale en desgewenst hele volle look. Doordat de wimperextensions ultra licht zijn, lopen uw eigen wimperhaartjes geen risico! Uw eigen wimperhaartjes (mits professioneel aangebracht) worden dus NIET beschadigd!

Onderhoud

De groeicyclus van de natuurlijke wimpers is over het algemeen 6-8 weken dus in principe kunnen de extensions wekenlang blijven zitten. Echter de natuurlijke wimpers groeien en men verliest gemiddeld 3 tot 5 wimpers per dag. Om deze reden is het aanbevolen de wimperextensions om de 2-3 weken op te laten vullen om een zo een mooi en vol resultaat te behouden.  Een wimperstyliste heeft een gemiddelde waarop klanten terugkomen voor een opvulbehandeling. Maar er zijn altijd uitzonderingen. Er zijn heel veel verschillende oorzaken waardoor je wimperextensions sneller uit kunnen vallen zoals: Verandering in dieet, medicijnen,stress, hormonen, tranen…dit kan echt veel verschil maken met de houdbaarheid van je extensions! Bespreek dit dan ook met Danielle.

De toepassing van wimper extensions moet een aangename ervaring zijn. Het moet een pijnvrije en ontspannende beleving zijn. Veel klanten vallen dan ook tijdens de behandeling in slaap. Bij het openen van de ogen voelen de nieuwe wimperextensions licht en comfortabel aan. De wimperextensions sluiten naadloos aan met uw natuurlijke wimpers zodat het resultaat natuurlijk en verzorgd is zonder dat het overduidelijk is dat u wimperextensions heeft.

Aftercare is bij wimperextensions van essentieel belang voor het onderhoud van de extensions en de gezondheid van uw ogen.

Danielle is getraind om aan de uitgroei af te lezen hoe je met je wimpers omgaat. Als bijvoorbeeld je extensions voornamelijk aan 1 kant (en dan met name de buitenkant) eraf zijn komt dit hoogstwaarschijnlijk door het slapen..en als er kleine restjes lijm op je natuurlijke wimper achterblijven zonder extension dan komt dat door wrijven of aan je wimpers trekken.
Binnen 1 week geven wij garantie op de door ons gezette wimperextensions, daarna betaal je de prijs van de nabehandeling. Er wordt geen geld terug gegeven. de wimperextensions set wordt aangevuld.

Graag ontvangen wij u met grondig gereinigde ogen.

Het schoonmaken van de ogen zit niet in de prijzen inbegrepen. Voor de behandeling dienen de ogen schoon te zijn en vrij van mascara. Dit is van essentieel belang voor een goede hechting van de extensions aan de wimpers. Wij kunnen makkelijk een half uur bezig zijn met het grondig reinigen van de ogen. Daarom zijn wij genoodzaakt om u te vragen met schone ogen naar de salon te komen.

Wanneer u van een andere salon komt waar u niet tevreden bent, helpen wij u graag verder.  Wij vullen echter geen wimperextensions van andere salons op.

WE DO NOT INFILL OTHER SALONS EYELASH EXTENSIONS