OVER

Hoi,

ik ben Danielle van Oldenrijk en ik ben gediplomeerd  en ervaren Wimperstyliste.aaik1

Na het succesvol afronden van mijn Master in de Economie  heb ik jaren gewerkt als consultant in het bedrijfsleven. Ik besloot echter drastisch het roer om te gooien en mijn passie te volgen: gezondheid en schoonheid. De switch begon met een gedegen opleiding tot pedicure. Hier leerde ik ook veel over hygiene wat bij wimperextensions goed van pas komt. Toen ik op het punt stond mijn praktijk te starten besloot ik een wimperextensions opleiding te volgen. Ik vond wimperextensions altijd zo mooi bij andere vrouwen en het leek me geweldig om de kunst van de wimperextensions te leren. Tijdens de wimperextensions opleiding werd ik al verliefd op dit vak en besloot me erop te focussen.

Er ging een wereld voor me open. Een wereld van geraffineerdheid, sierlijkheid en elegantie. Nadat ik een jaar ervaring had opgedaan ben ik met mijn man en kinderen naar Oxford in Engeland verhuisd. Daar heb ik gretig gebruik gemaakt van het feit dat de beste Lash masters ter wereld daar lesgeven. Ik heb daar met de twee beste lash masters privé getraind en ook nog andere leuke beauty trainingen gedaan. Naast wimperextensions bied ik ook lash lifts en wenkbrauw behandelingen aan.

Door het volgen van internationale trainingen en het bezoeken van congressen blijf ik mezelf ontwikkelen en blijf ik up to date. In juli 2016 zijn we teruggekeerd naar Nederland en zijn we gevestigd op de Noordsingel te Rotterdam. Persoonlijke aandacht, privacy en rust komen op de eerste plaats.

Behandelingen gaan alleen op afspraak. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag  van 9.30 – 14.15 uur en  ’s avonds vanaf 19.30 uur ontvang ik je graag in mijn salon op de Noordsingel . Afspraken overdag zijn online te boeken. Avondafspraken gaan alleen via de What’sApp of telefonisch op nummer 06 40825412.

Mocht je na het doorlezen van deze site nog vragen hebben dan beantwoord ik die graag.

Tot snel!

Groetjes, Danielle