PRIJSLIJST

Graag ontvangen wij u met grondig gereinigde ogen.

Het schoonmaken van de ogen is niet in onderstaande prijzen inbegrepen. Voor de behandeling dienen de ogen schoon te zijn en vrij van mascara. Dit is van essentieel belang voor een goede hechting van de extensions aan de wimpers. Het grondig reinigen van de ogen kost soms wel een half uur. Daarom zijn wij genoodzaakt om u te vragen met schone ogen naar de salon te komen.

Wimperextensions

Bij de one by one (Classic) methode worden de wimperhaartjes een voor een verlengd  met een extension van hoogwaardige kwaliteit. Dit geeft een natuurlijk effect. De Volume wimperextensions  is de allernieuwste, mooiste en beste techniek op het gebied van wimperextensions.  Hierbij wordt een met de hand gemaakte waaier van ultradunne individuele extensions op 1 natuurlijk haartje geplaatst. Op deze wijze wordt  NOG meer volume kunt gecreëerd zonder de wimper te overbelasten.

Wanneer u van een andere salon komt waar u niet tevreden bent, helpen wij u graag verder. Als de wimperextensions niet goed geplaatst zijn kunnen wij dit helaas niet bijvullen. Wij zullen uw wimperextensions verwijderen met een speciale remover en daarna een volledige nieuwe set bij u plaatsen. U zult direct het verschil zien en voelen!

One by one (Classic) extensions € 75
Refill One by one (Classic) extensions € 35
Volume wimperextensions 2d-6d € 85
 3d-6d Refill tot en met 3 weken € 45
 Verwijderen wimpextensions € 17

 

Alle behandelingen na 3 weken worden berekend als nieuwe set. Voor een refill behandeling moet nog wel 30% van de extensions op de wimpers zitten. Minder dan 30% extensions wordt berekend als nieuwe set.

Wimperlift

<
Elleebana Lash Lift en Tint € 55
Elleebana Lash Lift en Tint en Lash Botox € 70
Elleebana Lash Lift € 49